J-pentue syntynyt 15.4.2024 GLENROSEDALE GUINEVERE MÓR-RÍOGHÁIN aka Greta ja CAMACHA DOBHRAN BUACHAILL aka Svante. Yksi uros pentu etsii vielä kotia. /Seuraava pentue/ Next litter (K-litter) kevät/ spring 2025

Svante ja Greta

Gretan ja Svanten pennut syntyivät 15.4.2024. Yksi brindle prinsessa ja viisi brindle poikaa. Greta ja pennut voivat hyvin. Yksi poika etsii vielä kotia peruutuksen takia.

FI MVA DK MVA NO MVA LT MVA EE JMVA GLENROSEDALE GUINEVERE MÓR-RÍOGHÁIN aka Greta

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI38250%2F20&R=302

FI MVA CAMACHA DOBHRAN BUACHAILL

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI53593%2F21&R=302

Gretalta ja Svantelta on tutkittu silmät eri silmäsairauksien osalta ja hänet on todettu terveeksi silmien osalta. Lisäksi Svante on myös testattu geneettisesti  PRA-puhtaaksi  ja DM-puhtaaksi (Degeratiivinen  myelopatia) eli Svante ei periytä tätä sokeuttavaa silmäsairautta tai liikuntakykyyn vaikuttavaa hermostosairautta . Greta on DM-puhdas ja kantaja PRA-geenin, mutta koska geeni on resessiivinen, Gretan ja Svanten pennut ovat terveitä PRA:n  ja DM:n suhteen.  Gretan ja Svanten lonkat on tutkittu, kyynärpäät ja polvet on myös todettu terveiksi. Tehdyssä sydämen kuuntelussa ei myöskään todettu mitään poikkeavia löydöksiä. Greta ja Svante on täten terveystutkimuksissa todettu terveiksi rotunsa edustajaksi.  Luonteeltaan niin Greta kuin Svante ovat erittäin mukavia, rauhallisia glennejä. Terveystiedot  löytyvät yllä olevista Suomen Kennelliiton linkeistä.

Voit ottaa minuun yhteyttä ja ilmoittautua adoptiohaastatteluun mikäli harkitset glennipennun hankintaa perheenjäseneksi tulevaisuudessa. Jos osoittaudut vastuulliseksi ja potentiaaliseksi glennin pennun omistajaksi unelmastasi voi tulla totta kesällä 2024. Tarvitsen kodin vielä yhdelle urokselle.

Pennut luovutetaan aina vähintään 8-10 viikon ikäisinä, rekisteröitynä, eläinlääkärin tarkastamina ja tunnistusmerkittyinä.

Greta ja pennut

Greta

Svante

Greta

Gretan pennut