Seuraava pentue (I-pentue) Glenrosedale Guinevere Mór-Ríoghain aka Greta & Camacha Bobhran Buachaill aka Svante kesällä 2023 / Next litter (I-litter) summer 2023

Sissi aka Glenrosedale Caireann Chasdubh ja Aatu aka Glenrosedale Buagh Rí Arthur Milo viettivät pääsiäishäitä. Astutus on tehty 10.-11.04.2020, mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin pennut syntyvät kesäkuun puolivälissä ja pentujen luovutus elokuussa.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI32439%2F16&R=302%MCEPASTEBIN%

Aatu tammikuu 2017Aatu aka Glenrosedale Buagh Rí Arthur Milo; C.I.B FI MVA DK MVA CZ MVA LT MVA DE (VDH) MVA EEJV-16 EEV-16 PMJV-16 PMV-16 DKJV-16 HeW-16 HeJW-16 V-16 JV-16 LTV-18 /C.I.B FI CH DK CH CZ CH LT CH DE (VDH) CH EEJW-16 EEW-16 NORDJW-16 NORDW-16 DKJW-16 HeW-16 HeJW-16 FIW-16 FIJW-16 LTW-18          https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI43735%2F15&R=302

Sissiltä ja Aatulta on tutkittu silmät eri silmäsairauksien osalta ja hänet on todettu terveeksi silmien osalta. Lisäksi Sissi on myös testattu geneettisesti  PRA-puhtaaksi eli Sissi ei periytä tätä sokeuttavaa silmäsairautta. Aatu on kantaja PRA-geenin suhteen, mutta koska geeni on resessiivinen, Sissi ja Aatun pennut ovat terveitä PRA:n suhteen.  Sissin ja Aatun lonkat on tutkittu, kyynärpäät ja polvet on myös todettu terveiksi. Tehdyssä sydämen kuuntelussa ei myöskään todettu mitään poikkeavia löydöksiä. Sissi ja Aatu on täten terveystutkimuksissa todettu terveiksi rotunsa edustajaksi. Sissi on myös osallistunut MH-luonnekuvaukseen. Luonteeltaan niin Sissi kuin Aatukin ovat erittäin mukavia, rauhallisia ja toisen koirien kanssa hyvin toimeentuleva glennejä. Kaikki terveystiedot sekä MH-testin tulos löytyvät yllä olevista Suomen Kennelliiton linkeistä.

Sissi is a PRA-free and she had no evidence of any other inherited eye diseases have not been found in the clinical eye examination by the eye specialist. In addition the hips, elbows and patella luxation have been examined and no signs of arthritis or other diseases has not detected. In the heart auscultation no heart murmur was detected. Sissi has also participated the Mental Description test (MH-test). Sissi is confirmed to be a healthy representative of the Irish Glen of Imaal Terriers. All the test results as well as the Finnish Dog show results are found in the link of below in the Finnish Kennel Club data base.

Voit ottaa minuun yhteyttä ja ilmoittautua adoptiohaastatteluun mikäli harkitset glennipennun hankintaa perheenjäseneksi tulevaisuudessa. Jos osoittaudut vastuulliseksi ja potentiaaliseksi glennin pennun omistajaksi unelmastasi voi tulla totta kesällä 2020. Tarvitsen myös kodin sijoitusnarttulle ja sijoitusurokselle.

Pennut luovutetaan aina vähintään 8-10 viikon ikäisinä, rekisteröitynä, eläinlääkärin tarkastamina ja tunnistusmerkittyinä.