Miten saan Glennin ja sopiiko Glenni minulle?

Kannattaa tarkkaan tutustua rotuun ja rodun ominaisuuksiin ennen kuin tekee päätöksen koiran hankinnasta. Koiran pentua ei saa missään nimessä hankkia hetken mielijohteesta tai syystä, että on nähnyt söpön ja ihanan koiran pennun, joka on vienyt sydämen. Koiran hankinta tarkoittaa uuden perheenjäsenen tulemista kotiisi useiksi vuosiksi, ja kaikkien perheenjäsenten on hyvä sitoutua ja ottaa vastuu koiran hyvinvoinnista. Koirasta on paljon iloa, mutta koiran kasvattaminen yhteiskuntakelpoiseksi vaatii paljon työtä ja vaivaa.

http://www.kennelliitto.fi/FI/kennelliitto/uutiset/2012/20120314_koiran_hankinta_vaatii_harkintaa.htm

Glenni saattaa sopia sinulle…

Jos etsit keskisuurta vahvarakenteista rakkikoiran näköistä suloista pötkönmallista koiraa. Sinulla täytyy olla aikaa kouluttaa ja sosiaalistaa koira pentuna sekä olla myös vahva johtaja koirallesi. Glenneillä saataa olla myös saalistusvietti, joten niitä ei välttämättä voi pitää vapaana kaikissa paikoissa. Useat glennit rakastavat kuoppien kaivamista, joten pihasi voi saada uuden puutarhasuunnittelun.

 

Kannattaa ilmottautua glennin adoptiohaastatteluun hyvissä ajoin, sillä jonotusaika voi olla pitkä. Odotus kyllä kannataa, sillä onnellinen on se ihminen, joka omistaa ikioman glennin. Pennut luovutetaan aina vähintään 8 viikon ikäisinä,rekisteröitynä, eläinlääkärin tarkastamina ja tunnistusmerkittyinä.

Hertalle aka Glenrosedale Aoibheann Nion Rós sunniteilla pentue kesällä 2015. Hertta on miellyttävä luonteinen ja terve brindle tyttö.

IMG_2277

 

Rosa's puppies