Uusi pentue keväällä maaliskuussa 2019/ New litter spring 2019

Iris oli perjantaina 8.2.2019 ultraäänessä, jossa saatiin vahvistus Iriksen raskaudelle. Pentujen odotellaan syntyvän 15-16.3.2019. Etsin vielä hyvää perhettä sijoitusnartulle.
Iris summer 14
Pentue syntymässä Irikselle aka Stiubhard First Lady at Glenrosedale ja Aatulle aka Glenrosedale Buagh Rí Arthur Milo maaliskuussa 2019. Astutus on tehty 11.1.2019, mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin pennut syntyvät toukokuussa 15.-17.3. 2019 ja pentujen luovutus toukokuussa. 

 

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI50488%2F13&R=302


Aatu tammikuu 2017
Aatu aka Glenrosedale Buagh Rí Arthur Milo; C.I.B FI MVA DK MVA CZ MVA LT MVA DE (VDH) MVA EEJV-16 EEV-16 PMJV-16 PMV-16 DKJV-16 HeW-16 HeJW-16 V-16 JV-16 LTV-18 /C.I.B FI CH DK CH CZ CH LT CH DE (VDH) CH EEJW-16 EEW-16 NORDJW-16 NORDW-16 DKJW-16 HeW-16 HeJW-16 FIW-16 FIJW-16 LTW-18          https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI43735%2F15&R=302

 

Irikseltä ja Aatulta on tutkittu silmät eri silmäsairauksien osalta ja hänet on todettu terveeksi silmien osalta. Lisäksi Iris on myös testattu geneettisesti  PRA-puhtaaksi eli Iris ei periytä tätä sokeuttavaa silmäsairautta. Aatu on kantaja PRA-geenin suhteen, mutta koska geeni on resessiivinen, Iriksen ja Aatun pennut ovat terveitä PRA:n suhteen.  Iriksen ja Aatun lonkat (B), kyynärpäät ja polvet on myös todettu terveiksi. Tehdyssä sydämen kuuntelussa ei myöskään todettu mitään poikkeavia löydöksiä. Iris ja Aatu on täten terveystutkimuksissa todettu terveiksi rotunsa edustajaksi. Iris on myös osallistunut MH-luonnekuvaukseen. Luonteeltaan niin Iris kuin Aatukin ovat erittäin mukavia, rauhallisia ja toisen koirien kanssa hyvin toimeentuleva glennejä. Kaikki terveystiedot sekä MH-testin tulos löytyvät yllä olevista Suomen Kennelliiton linkeistä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iris is a PRA-free and she had no evidence of any other inherited eye diseases have not been found in the clinical eye examination by the eye specialist. In addition the hips, elbows and patella luxation have been examined and no signs of arthritis or other diseases has not detected. In the heart auscultation no heart murmur was detected. Iris has also participated the Mental Description test (MH-test). Iris is confirmed to be a healthy representative of the Irish Glen of Imaal Terriers. All the test results as well as the Finnish Dog show results are found in the link of below in the Finnish Kennel Club data base.

Voit ottaa minuun yhteyttä ja ilmoittautua adoptiohaastatteluun mikäli harkitset glennipennun hankintaa perheenjäseneksi tulevaisuudessa. Jos osoittaudut vastuulliseksi ja potentiaaliseksi glennin pennun omistajaksi unelmastasi voi tulla totta keväällä 2019. Tarvitsen myös kodin sijoitusnarttulle ja sijoitusurokselle.

Pennut luovutetaan aina vähintään 8-10 viikon ikäisinä, rekisteröitynä, eläinlääkärin tarkastamina ja tunnistusmerkittyinä.

 

 

Login